Een elektrische scooter kopen of leasen?

Een elektrische bromfiets kan een ongelooflijke aanwinst zijn voor iedereen, zowel zakelijk als privé. Of u nu op zoek bent naar een fiets voor uw woon-werkverkeer of voor uw koeriersbedrijf, er zijn verschillende voordelen verbonden aan het huren of leasen van een fiets in plaats van er meteen een te kopen.
De voordelen van leasen ten opzichte van kopen

Er zijn zelfs zoveel voordelen dat steeds meer mensen ervoor kiezen om te leasen in plaats van te kopen, zozeer zelfs dat het de populairste keuze aan het worden is.

Hier bij E Rider bieden we een lease-optie aan voor al onze motoren en omdat we dit al een aantal jaren doen, weten we maar al te goed welke voordelen het heeft om te kiezen voor leasen of huren. Wat zijn deze voordelen?

De voordelen van leasen ten opzichte van kopen

1. Voordelig

De kosten zijn de grootste factor bij elke aankoop. Of u nu kijkt naar de initiële kosten of de maandelijkse kosten, het is altijd een factor. Met de E Rider leaseregeling beginnen onze leaseopties echter vanaf slechts 50 per maand.

Dat is aanzienlijk minder dan de meeste mensen zich realiseren. Dit is een van de grootste factoren voor pendelaars die per maand 100’s kwijt zijn aan treinkaartjes. In plaats daarvan besteden ze een kwart van dat bedrag, inclusief onze supervoordelige leaseprijzen.

2. Reparaties en onderhoud inbegrepen

Wat is er erger dan maandenlang gespaard te hebben om een bromfiets te kopen, en dat deze vervolgens kapot gaat, waardoor je zonder fiets komt te zitten en ook nog eens hoge reparatiekosten moet betalen? Met een leasefiets van E Rider kunt u echter genieten van alle reparaties en onderhoud inbegrepen in uw lease-optie.

Dat betekent dat als er iets mis gaat, wij hem repareren en u de fiets teruggeven zonder torenhoge rekeningen.

3. Veel lagere betaling

Een van de grootste redenen waarom veel mensen geen elektrische brommer hebben, is gewoon dat vaste bedrag. Hoe vaak heb je erin geslaagd om bijna genoeg sparen om de aankoop te doen, alleen om iets te laten gebeuren, zoals uw wasmachine kapot, waardoor u met een factuur te repareren en uw brommer fonds uitgeput nogmaals?

In plaats van een groot bedrag ineens, hoeft u alleen maar een eerste aanbetaling te doen, gevolgd door maandelijkse betalingen vanaf slechts €50. Dat is veel haalbaarder.

E-scooter kopen

4. Ideaal voor bezorgers

Van pizzeria’s tot grote koeriersdiensten, een vloot van bromfietsen kan ongelooflijk duur zijn. Kiezen voor een lease-optie is echter veel betaalbaarder. Met reparaties en onderhoud inbegrepen, biedt dit plan zekerheid voor een bedrijf.

5. Altijd genieten van een nieuw model

Heeft u genoeg van uw fiets nu uw betalingen ten einde lopen? Waarom verkoopt u dan niet uw huidige fiets, die u nu volledig bezit, en begint u een nieuwe lease-overeenkomst met een gloednieuwe fiets? Het is nog net zo betaalbaar als het ooit was en u krijgt een gloednieuwe elektrische fiets om opnieuw van te genieten.

6. Vermijd APK’s

Met een lease-optie, krijg je een gloednieuwe fiets wat betekent dat je geen zorgen hoeft te maken over APK’s voor ten minste 3 jaar. Wil je ze koste wat kost vermijden?

Begin dan gewoon een nieuw leasecontract met een gloednieuwe motor en zorg ervoor dat het voertuig waarop je rijdt altijd minder dan drie jaar oud is.